​L'hospital Joan XXIII de Tarragona obre una investigació interna pel robatori de mascaretes

La direcció del centre ha enviat una carta a tots els treballadors en què lamenta els fets i fa una crida a la tranquil·litat

Una dona amb mascareta, aquest dimarts a Milà
Una dona amb mascareta, aquest dimarts a Milà | Europa Press
Aguaita.cat
04 de març del 2020
Actualitzat a les 10:10h
L’hospital Joan XXIII de Tarragona ha obert una investigació interna pel robatori de mascaretes que es va produir la setmana passada al centre. La direcció ja ha enviat una carta a tots els treballadors en què ha lamentat els fets i ha demanat que no es torne a repetir una acció com esta motivada per la por al coronavirus.

L’hospital considera que es tracta d’una “falta molt greu” que posa en perill la seguretat del centre i ha recordat que este material és d'ús exclusiu pel personal i els malalts del centre. En la carta, la direcció també ha fet una crida a la calma i ha explicat que no hi ha manca de material sanitari.

El robatori es va produïr a la vuitena planta de l’hospital la setmana passada, quan es van començar a confirmar els primers casos de coronavirus a Catalunya. Segons fonts properes, van desaparèixer diverses caixes que contenien deu mascaretes cadascuna.