SORTEIG Vols guanyar entrades per a l'espectacle del Circ Raluy Legacy a la Ràpita?

Sortegem passis per a la sessió que tindrà lloc divendres 6 de març a les 18.30 hores

1200_1582740329raluy
1200_1582740329raluy
Redacció
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 22:48h
Del 5 al 8 de març torna a la Ràpita el Circ Raluy Legacy amb el seu espectacle #THEMAGICFORMULA, un impressionant show que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que seduïx als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el duo perfecte amb l’emblemàtic Pietro Vicentini, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com el trio d’Ucraina Higher Fligt a les barres fixes, el trio Lipstick o la  Troupe Sol Habana, entre d’altres.  Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió. 

Algunes d’estes actuacions porten tota una temporada rodant per Catalunya amb molt d’èxit, però hi ha dos incorporacions d’excepció: el multifacètic i premiat artista Pietro Vicentini que, juntament amb Bigotis, formen un excel·lent duo còmic, i el trio Higher Flight, que fa gaudir i alhora patir, amb una de les disciplines més difícils del circ: les barres fixes.

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dimecres a diumenge.

Però si participeu en el sorteig que ha preparat Aguaita.cat d'acord amb l'organització teniu l'oportunitat de guanyar una entrada per a la sessió que oferirà el circ el divendres 6 de març a les 18.30 hores. Per participar, pots omplir el següent qüestionari. Comunicarem el nom dels agraciats durant la tarda de dijous 5 de març, així que molta sort!