Ràdio Ràpita renova la seva programació i imatge pel Dia Mundial de la Ràdio

L’emissora municipal celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb una festa i un programa en directe des de l’Auditori Sixto Mir

La periodista Sílvia Berbís presentant la nova imatge i programació de Ràdio Ràpita
La periodista Sílvia Berbís presentant la nova imatge i programació de Ràdio Ràpita | Cedida
Redacció
14 de febrer del 2020
Actualitzat a les 20:37h
El pròxim dilluns 17 de febrer comença a emetre la nova programació de Ràdio Ràpita, que estrena espais radiofònics i imatge gràfica. D'esta forma, la ràdio municipal de la Ràpita vol continuar sent el referent radiofònic dels rapitencs i rapitenques, reforçant la seva aposta per la informació local i obrint els micròfons a més col·laboradors i més àmbits de la cultura.

Els canvis s’han anunciat durant l'acte de celebració del Dia Mundial de la Ràdio que ha tingut lloc aquest dijous 13 de febrer a l'Auditori Sixto Mir. La festa ha consistit en un programa de ràdio en directe, que ha comptat amb entrevistes, música i la participació del públic. 

Durant l'acte s’han presentat un per un els espais radiofònics de la nova graella. En grans línies, es reforcen els espais informatius, amb seccions pròpies d'esports i cultura, i es blinda la vessant musical de la ràdio. A les altres franges, es mantenen els col·laboradors actuals i s'incorporen quatre de nous amb programes musicals, culturals i divulgatius.