Ràdio Ràpita renova la seua programació i imatge pel Dia Mundial de la Ràdio

L’emissora municipal celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb una festa i un programa en directe des de l’Auditori Sixto Mir

per Redacció , La Ràpita, 12 de febrer de 2020 a les 17:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 El pròxim dilluns 17 de febrer comença a emetre la nova programació de Ràdio Ràpita, que estrena espais radiofònics i imatge gràfica. D'esta forma, la ràdio municipal de la Ràpita vol continuar sent el referent radiofònic dels rapitencs i rapitenques, reforçant la seua aposta per la informació local i obrint els micròfons a més col·laboradors i més àmbits de la cultura. 

Els canvis s'anunciaran durant l'acte de celebració del Dia Mundial de la Ràdio que tindrà lloc este dijous 13 de febrer a l'Auditori Sixto Mir. La primera part de la festa consistirà en un programa radiofònic en directe on s'entrevistarà al regidor de Mitjans de Comunicació, Joan Grau, al president de la demarcació ebrenca del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Baubí, i alguns dels col·laboradors de la ràdio mentre es van anunciant les diferents novetats. 


"L'objectiu de la festa és posar en valor un mitjà de comunicació que té molta força al nostre municipi. Molta gent a la Ràpita té com a referent radiofònic a Ràdio Ràpita. Ens acompanya als comerços, quan estem treballant, i ens ajuda a estar connectats amb el que passa al poble i al territori", ha dit Joan Grau. 

Durant l'acte es presentaran un per un els espais radiofònics de la nova graella. En grans línies, es reforcen els espais informatius, amb seccions pròpies d'esports i 

cultura, i es blinda la vessant musical de la ràdio. A les altres franges, es mantenen els col·laboradors actuals i s'incorporen quatre de nous amb programes musicals, culturals i divulgatius. D'altra banda, també es renova la imatge gràfica de Ràdio 
Ràpita i la interfície de la web. "Introduirem coses noves, però mantenim l'essència i la idiosincràsia de la ràdio. És una emissora que ja funciona molt bé i que a la gent li agrada", ha afegit el regidor de Mitjans de Comunicació. 

La segona part de l'acte pel Dia Mundial de la Ràdio tindrà un caire més festiu i musical, amb l'actuació de dos dels participants de l'anterior edició de Ràdio Ràpita Extra. Actuació que també servirà per presentar el cartell de la nova edició. 
Este esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a l'Església Nova, té com a objectiu apropar la ràdio a la ciutadania. Per fer-ho, durant tot el matí s'emetrà en 
directe la programació habitual de Ràdio Ràpita a peu de carrer i durant la tarda, s'obrin els micròfons a diferents discjòqueis i selectors musicals de la Ràpita i d'altres punts de Catalunya que comparteix passió per la ràdio. En total seran nou actuacions que s'allargaran fins a la 1 del matí. 

   

 

 

Participació