Pinell de Brai, primer municipi ebrenc en aprovar la moció contra la reforma de la llei de l'avortament

Ha estat aprovada per unanimitat de totes les forces polítiques representades al ple

Redacció
17 de març del 2014
L'Ajuntament del Pinell de Brai (Terra Alta) ha estat el primer de les Terres de l'Ebre en aprovar la moció del Col·lectiu de Dones de les Terres de l'Ebre i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) en contra de la llei de l'avortament. El ple municipal celebrat el passat dijous 13 de març va aprovar el text per unanimitat de totes les forces polítiques amb representació al consistori (Progrés Municipal, Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya).

En aquest cas, el text no es va presentar com una moció popular -tal i com es pretén fer en altres municipis del territori- sinó que va ser un dels regidors de PM que va decidir portar-la a debat i posterior votació.

Des del Col·lectiu de Dones de les Terres de l'Ebre i la CUP Ebre es valora molt positivament aquesta primera aprovació i es mostrem esperançades que així siga també en molts altres municipis del territori. De moment, a Tortosa el Col·lectiu seguix recollint signatures per a presentar la moció popular a l'Ajuntament en les properes setmanes, mentre que a Amposta i Deltebre ja s'ha presentat als respectius consistoris en forma d'instància.