Cancel·len una visita d'empresaris xinesos a l'Ametlla i a l'Ampolla pel coronavirus

Es tractava d'un viatge comercial organitzat per l'Estació Nàutica de la Costa Daurada. No obstant esperen poder realitzar-lo al maig o juny, quan es normalitze la situació

Redacció
11 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:57h
Els empresaris xinesos estaven interessats en la producció d'ostra i la indústria de la tonyina roja
Els empresaris xinesos estaven interessats en la producció d'ostra i la indústria de la tonyina roja | Sílvia Berbís
L’Associació d’hotels i restaurants de la Xina ha cancel·lat un viatge empresarial previst per a este divendres en diversos punts de l’Ametlla de Mar i de l’Ampolla i que havia organitzat l’Estació Nàutica de la Costa Daurada.

Segons publica el Diari de Tarragona, es tractava d’una visita de 35 empresaris en representació de 5.000 restauradors i hotelers xinesos que passava per les muscleres de l’Ampolla i també per les instal·lacions de Balfegó a l’Ametlla de Mar.

L’interès del viatge se centrava en conèixer la producció de l’ostra i la indústria de la tonyina roja. Un oportunitat de negoci per al territori, per les possibles espectavives d’exportació d’estos productes cap al gegant asiàtic.

Segons han apuntat fonts de l’Estació Nàutica al Diari, la cancel·lació del viatge s’ha fet de mutu acord i s’espera que es puga realitzar en un futur, al maig o juny, a l’espera que es normalitze la situació amb el coronavirus.

A més, cal tenir en compte que tant les muscleres de l’Ampolla com Balfegó han patit importants pèrdues a conseqüència del temporal Glòria, fet que ja havia fet trontollar la visita, si bé es va decidir mantenir. La baixa anunciada d’algunes assistències a causa del coronavirus, però, ha acabat provocant la cancel·lació, almenys de moment, de la visita.