Gandesa recupera els serveis de bus que es van dixar de prestar els caps de setmana

El departament de Territori i Sostenibilitat ha encarregat a l’empresa HIFE el servei d’autobús dels dissabtes i diumenges cap a Tarragona, que cobria la companyia Hispano Igualadina

Redacció
14 de març del 2014
El departament de Territori i Sostenibilitat ha encarregat a l’empresa HIFE SA el servei d’autobús dels caps de setmana cap a Tarragona, que cobria fins ara la companyia Hispano Igualadina. Així, Gandesa recupera el servei que va perdre a finals d’any a partir d’este mateix cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17, amb nous horaris.

Tal com havia fet públic el Diari de Tarragona, l’Ajuntament de Gandesa va alertar al departament de la pèrdua del servei els caps de setmana, ja que la Hispano Igualadina, que operava regularment els set dies, va reduir el servei només als laborables. Això, segons assegurava al rotatiu l’alcalde Carles Luz, significava un greu perjudici als veïns de la zona, entre ells els que usaven l’autobús per anar de compres els dissabtes i també els estudiants universitaris que retornen a Tarragona els diumenges després de passar el cap de setmana a casa.

Ara, segons ha informat la delegació del Govern a l’Ebre, es recupera els serveis de cap de setmana, que serà prestat per l’empresa Hife. Concretament, un els autobusos sortirà els dissabtes de Gandesa a les 11.25, i seguix per Corbera d’Ebre, Móra d’Ebre i Reus. En sentit contrari, surt de Reus a les 8.55 i arriba a la capital de la Terra Alta a les 11 hores. Els diumenges, la sortida de Gandesa és a les 18.05, i en direcció contrària, el pas per Reus és a les 9.35 hores.