La defensa de l'Ebre ja té cita: 30 de març a Deltebre

L'alcalde de Deltebre desvetlla en una piulada a xarxes socials la data i el lloc La PDE confirma la data i el lloc i fa una crida a la participació

S.C
06 de març del 2014
El protocol habitual requeria un anunci de la Plataforma en Defensa de l'Ebre en roda de premsa, però una piulada de l'alcalde de Deltebre, José Emilio Bertomeu, a Twitter i Facebook ha trencat la incògnita més ben guardada dels últims dies després que el Consell de Ministres aprovés divendres passat el pla de conca de l'Ebre: la data i el lloc del retorn a la lluita.


La PDE ja havia deixat entreveure que preparava una gran manifestació al Delta i que molt probablement el dia seria a finals del mes de març, però esta innocent piulada ha trencat tota expectativa. Així doncs, membres de la PDE i del consistori s'han reunit avui per començar a preparar el dispositiu organitzatiu de cara el 30 de març a Deltebre. Aguaita.catha pogut confirmar per la seua banda a través de diverses fonts que estos són el lloc i la data previstos per a la mobilització.

Posteriorment la PDE, a travès del seu compte oficial a Twitter ha confirmat la notícia i ha fet una crida a la participació ciutadana: