L'Ajuntament de l'Aldea compra un magatzem de la Cooperativa per construir el futur auditori

L'operació permetrà l'entitat ingressar prop de 250.000 euros per fer front al pagament dels impositors

per Redacció , L'Aldea, 2 de desembre de 2019 a les 19:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de l'Aldea ha formalitzat la compra d'un magatzem de la Cooperativa de la població on projecta construir-hi el futur auditori municipal. L'operació s'ha tancat per un import de 245.869,89 euros. Segons el govern municipal, aquests recursos ajudaran a garantir la continuïtat de la cooperativa i fer possible el pagament previst als impositors corresponent a aquest 2019. La fallida de l'entitat va deixar un forat de prop de 9 milions d'euros i en va deixar entrampats 4,6 dels socis amb comptes a la societat de crèdit de l'entitat. Per al consistori, l'adquisició del magatzem de pinsos permetrà aconseguir un espai adequat per construir l'equipament municipal, en un local situat just darrere de l'Escola de Música.

L'alcalde de l'Aldea, Xavier Royo, ha remarcat la voluntat del seu govern que l'operació serveixi per impulsar l'activitat cultural, i al mateix temps, ajudar la cooperativa a tirar endavant.


  

 

Participació