Sortegem entrades per a l'espectacle del Circ Raluy Legacy a Amposta

Si guanyes podràs assistir gratuïtament a la sessió de dijous 31 a les 18.30 hores

La carpa del circ Raluy durant la seua estada a Tortosa
La carpa del circ Raluy durant la seua estada a Tortosa | Sílvia Altadill
Redacció
28 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:15h
Després del seu pas per Tortosa, el nou espectacle del Circ Raluy Legacy, arriba a Amposta. #THEMAGICFORMULA vol ser un homenatge al circ dels anys 30 amb un regust innovador que es mou entre la màgia, l'il·lusionisme i l'acrobàcia.

En esta gira El Circ Raluy Legacy inaugura la seua nova carpa, tot un homenatge als anys daurats del circ, un món màgic que et transporta a altres temps i per uns instants t'arrossega a un món màgic.

Del 30 d'octubre al 3 de novembre oferix el seu espectacle a Amposta i de nou l'Aguaita.cat us ofereix la possibilitat d'entrar al sorteig d'entrades per gaudir del seu nou show: #THEMAGICFORMULA. Un espectacle màgic per a menuts i grans que ens transportarà a món que mescla nostàlgia i innovació i no dixa ningú indiferent.

L'alquímia de l'espectacle recau en l'interactuació amb els artistes i trucs de màgia i desaparicions. Els protagonistes són tant a dalt com a baix de l'escenari.

Les actuacions van a càrrec dels membres de la veterana família del Circ, Louisa Raluy, (il·lusionisme), Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles), Jurek Swider que forma el duo perfecte amb l'emblemàtic Pietro Vicentini, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l'espectacular trio d'Ucraina Higher Fligt a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana.
 

Circ Raluy Legacy.


Algunes d'estes actuacions porten tota una temporada rodant per Catalunya amb molt d'èxit, però hi ha dos incorporacions d'excepció: el multifacètic i premiat artista Pietro Vicentini que, juntament amb Bigotis, formen un duo còmic difícil de superar, i el trio Higher Flight, que ens farà gaudir i alhora patir, amb una de les disciplines més difícils del circ: les barres fixes.
Durant la darrera gira, el Circ Raluy Legacy ja ha visitat més de 50 ciutats i ara ens oferix la possibilitat de gaudir dels anys daurats del Circ a les Terres de l'Ebre.

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dimecres 30 d'octubre a diumenge 3 de novembre. Preus i horaris a: http://www.circoraluy.com

Però també podeu provar sort, perquè d’acord amb la direcció del circ, Aguaita.cat us convida a assistir a una de les funcions que resten, concretament per a la de dijous 31 d'octubre a les 18.30 hores, si resulteu agraciats en el sorteig que efectuarem el proper dimecres. Així que si vols aconseguir alguna de les 10 entrades que sortegem, omple el formulari que trobaràs més avall. Podràs participar fins dimecres al migdia, i a la tarda direm els noms dels guanyadors!