Finalitzen les obres del carrer Sant Agustí abans de Quinquennals d'Alcanar

L'obra va començar a mitjans de juny i s'ha fet en dos trams

per Aguaita.cat , Alcanar , 3 d'octubre de 2019 a les 16:33 |
Tres mesos després de l'inici de les obres de remodelació del carrer Sant Agustí, ja està del tot enllestit. Esta setmana la Brigada Municipal ha fet els últims retocs per a deixar-lo en condicions òptimes per a les Festes Quinquennals. S'ha complert el termini que s'havien marcat des de la Regidoria d'Urbanisme en iniciar les obres. Ivette Fibla, regidora de l'àrea, s'ha mostrat "satisfeta per haver aconseguit l'objectiu i també pel bon resultat".

La reforma al carrer Sant Agustí és un projecte dissenyat pel Servei Tècnic del consistori, que ha inclòs la renovació de tot el clavegueram general i de les escomeses d'entrada a les cases, així com la substitució de la vorera i la calçada. Fibla, que en tot moment ha comptat amb l'opinió i el suport del veïnat, ha volgut "agrair la paciència i col·laboració mentre s'han dut a terme els treballs".


L'obra va començar a mitjans de juny i s'ha fet en dos trams. D'una banda, el tros que va del carrer General Prim al Méndez Núñez i, de l'altra, el tram entre Méndez Núñez i Colón.
El carrer consta ara d'una plataforma única, de manera que la vorera, de panots, i la calçada, d'asfalt, estaran al mateix nivell per a aprofitar l'espai al màxim i complir la normativa accessibilitat .

 

Participació