El cementiri municipal de la Ràpita disposa per primera vegada de columbaris gràcies a l’última ampliació

S’ha construït una nova illa amb una capacitat per 96 nínxols i 55 columbaris

per Redacció , La Ràpita, 25 de setembre de 2019 a les 17:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cementiri municipal de la Ràpita ja pot acollir urnes funeràries gràcies a la construcció de 55 columbaris. L'Ajuntament ha dut a terme la darrera ampliació que permet l'actual recinte mortuori, incorporant per primer cop la possibilitat de dipositar les cendres dels difunts. A banda dels nous columbaris, s'han construït 96 nínxols més a la zona del cementiri coneguda com a 'Illa Petúnia'. L'obra es va adjudicar com a contracte menor el passat mes d'abril per un import de 48.194,36 euros.

"Amb aquestes obres responem a una demanda ciutadana com és dotar el cementiri municipal d'un espai per dipositar urnes, així com ens assegurem tenir espai suficient per als pròxims anys", ha valorat l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.


Esta última ampliació és la darrera que permet les dimensions de l'actual recinte del cementiri municipal. No obstant això, podrà seguir creixent en el futur gràcies a l'adquisició per part de l'Ajuntament d'uns terrenys adjacents. El cementiri es va construir l'any 1910 i té una capacitat total de 3.865 nínxols. El recinte està dividit en dues parts, una més antiga i una altra més moderna, totes dues amb entrades independents i unides per l'interior.

 

Participació