L’alcaldessa de Tivenys renuncia al càrrec i serà substituïda per Eladi Galbe

Eva Roig ha comunicat la seua renúncia per motius laborals i este dimarts prendrà possessió el tinent d'alcalde

Eladi Galbe substituirà Eva Roig a l'alcaldia de Tivenys.
Eladi Galbe substituirà Eva Roig a l'alcaldia de Tivenys. | Cedida
Redacció
26 d'agost del 2019
Actualitzat a les 15:13h
L’alcaldessa de Tivenys, Eva Roig, renuncia al càrrec que va assumir el passat mes de juny degut a motius laborals, segons ha informat el grup municipal Implicats Fem Poble - ERC Tivenys, una situació que s’ha comunicat als membres del consistori i per la qual s’ha convocat, per a demà dimarts, un ple extraordinari de caràcter urgent. Durant esta sessió es farà efectiva la renúncia i el nou alcalde Eladi Galbe, fins ara regidor de Societat i Benestar, Cultura i Esports i primer tinent d’alcalde, prendrà possessió del càrrec.

En les últimes setmanes, segons el comunicat emès pel grup municipal, a Roig se li ha comunicat un canvi en la seua posició laboral, que es farà efectiu el 9 de setembre i que “li impedirà compatibilitzar la nova situació amb la dedicació i l’exigència que requerix el càrrec d’alcaldessa”, informa la nota. Davant esta situació sobrevinguda, Roig va comunicar al Govern Municipal que, “per sentit comú i responsabilitat envers la institució i la ciutadania, calia que un altre membre de l’equip de govern assumís l’alcaldia de Tivenys”, apunten.

Fem Poble- ERC ha expressat el seu agraïment “per la feina i l’honestedat de la companya Eva Roig, que continuarà aportant il·lusió i dedicació al projecte”, afegix el comunicat.