La fàbrica d'Ercros a Flix no ha registrat cap accident laboral durant el 2018

L'exercici 2018 també ha culminat sense cap disconformitat en la qualitat del seu producte

per Redacció , Flix, 13 d'agost de 2019 a les 12:15 |
La fàbrica d'Ercros a Flix | Sofia Cabanes
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La fàbrica d’Ercros a Flix no va tenir cap accident amb o sense baixa entre el personal propi en 2018, motiu pel qual este centre es va fer acreditatiu del premi Seguretat Feique 2018, que atorga la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) a aquelles empreses de més de 50 treballadors que van aconseguir un índex de freqüència general igual a zero.
 

Pel que fa a l’accidentabilitat del conjunt de l’empresa, l’índex de freqüència general d’accidents propis –que mesura el número d’accidents amb i sense baixa del personal propi per cada milió d’hores treballades– es va reduir un 34% entre 2017 i 2018.
 

Respecte de la qualitat, al 2018, la fàbrica de Flix no va tenir cap no conformitat associada al producte subministrat, davant d’un índex de qualitat del 0,12 de mitjana dels darrers cinc anys. L’índex de qualitat mesura el número de tones de productes afectats per no conformitats sobre el número de tones venudes.
 
El centre Flix pertany a la divisió de derivats del clor d’Ercros i es dedica a la producció de fosfat dicàlcic.
 

 

Participació