Mor el tercer ocupant del cotxe sinistrat a Xerta en què van morir pare i filla de 3 anys

A més, hi ha hagut un ferit crític, traslladat a l’Hospital Joan XXIII i un ferit menys greu, traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta

1200_1564309939xerta1
1200_1564309939xerta1
Redacció
27 de juliol del 2019
Actualitzat el 28 de juliol a les 14:21h
ACTUALITZACIÓ | 28 de juliol de 2019 | Mor el tercer ocupant

E ferit crític de l'accident d'ahir a la C-12 a Xerta i que va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ha mort este matí, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Per tant, els tres ocupants del vehicle han mort, dos homes i una menor. La tercera víctima anava de copilot, inicials Jl.B.P. de 33 anys i veí de Tortosa.

Amb estes víctimes, són 98 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya


AMPLIACIÓ | Una xiqueta de tres anys i el seu pare han mort este dissabte en un accident de trànsit a la C-12 a l'altura de Xerta. El sinistre ha passat poc abans de les dos del migdia al quilòmetre 29. Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han xocat frontalment i com a conseqüència de l’accident, dos persones d’un dels vehicles han mort. Es tracta del conductor, un home de 30 anys, M.G.V. i veí de Tortosa, i una menor de 3 anys, I.G.R., que anava a la part posterior del vehicle. A més, una tercera persona, l’acompanyant del mateix vehicle, ha quedat ferit crític i l’han traslladat a l’Hospital Joan XXIII. I hi ha hagut un darrera persona atesa, el conductor de l’altre vehicle, ferit menys greu i traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta. A causa del xoc, la C-12 ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa durant dos hores.

Arran de l'accident, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies medicalitzades i l'helicòpter del SEM. Amb aquestes víctimes, ja són 95 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.