El Delta Music Festival, obligat a cancel·lar la setantena de concerts programats en la primera edició

L'organització retornarà l'import de les entrades ja adquirides per al festival, que s'havia de celebrar del 2 al 4 d'agost

1200_1563610284cancelado-900
1200_1563610284cancelado-900
Redacció
20 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:12h
A manca de dos setmanes per a la seua primera edició, amb una setantena de concerts programats durant tres dies al Pla dels Catalans (l’Aldea) el Delta Music Festival s’ha vist obligat a cancel·lar la seua primera edició “per causes alienes” a l’organització, segons ha informat en un comunicat. Esta proposta s’havia de celebrar del 2 al 4 d’agost i citava en tres escenaris una llarga llista de 70 artistes nacionals i internacionals representants d’estils musicals variats, entre els quals grans noms de la música electrònica.

La cancel·lació del festival obliga a retornar l’import de les entrades que l’organització ja havia venut, un abonament que es farà íntegre pel mateix sistema que es va realizar el pagament. “La devolució serà 100% íntegra incloent les despeses de gestió, per la qual cosa el client rebrà exactament el que va pagar, sent així inexistent el greuge causat”, apunta el comunicat.

L’organització agraïx a l'Ajuntament de l'Aldea haver-los facilitat els tràmits “i donar-nos suport fins al final, emplaçant-nos a treballar per la realització d'un pròxim festival”. També agraix el suport de l'empresa propietària del recinte El Pla dels Catalans per oferir l’espai, així com a “tots els artistes per haver confiat en este festival i pels seus ànims després de la cancel·lació, i sobretot, agraïm el suport de la gran quantitat de clients que han adquirit ja els seus accessos, abonaments i packs. És per vosaltres bàsicament pel que lamentem no poder realitzar l'esdeveniment”, conclou.