El Festival Deltebre Dansa, entre els finalistes per optar als premis europeus EFFE

És un dels 24 festivals seleccionats d'entre 715 presentats

per Sílvia Altadill, Deltebre, 4 de juliol de 2019 a les 18:54 |
El Festival Deltebre Dansa que se celebra enguany del 8 al 21 de juliol, està entre els finalistes per optar als premis europeus EFFE 2019-2020. D'entre un dels 24 festivals seleccionats dels 715 presentats, és l'únic esdeveniment de Catalunya i de l'estat espanyol que opta a este premi.
 
El Deltebre Dansa es tot un referent de les Arts Escèniques, on milers de persones i centenars d’artistes de tot el món s’unixen per conviure i viure aquesta experiència singular, diferent, única, d’avantguarda, multicultural i de màxima qualitat a les nostres terres.

El Festival va ser fundat i organitzat per la companyia d’Arts Escèniques, R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts, adreçat a professionals de la dansa i el circ contemporanis que volen rebre formació artística multidisciplinària d’alt nivell impartida per professors de reconeguda trajectòria professional.

També hi poden participar no professionals que vulguen realitzar cursos d’iniciació en diverses disciplines de les Arts Escèniques. Totes estes disciplines i espectacles s'impartixen i exhibixen enmig d’un paratge natural únic: el Delta de l'Ebre.
 

 

Participació