El parc dels Xiribecs d'Amposta acull la 2a Trobada de Gent Gran Activa de les Terres de l'Ebre

L’activitat, que tindrà lloc el 12 de juny, té com a objectiu fomentar l’activitat física entre les persones de la tercera edat

per Redacció, Amposta, 7 de juny de 2019 a les 13:48 |
Les persones grans de les Terres de l’Ebre tenen una cita el dimecres 12 de juny a la 2a Trobada de Gent Gran Activa, que tindrà lloc d’11 a 13 hores al parc dels Xiribecs d’Amposta. En esta segona edició, la trobada comptarà amb la participació d’altres municipis com Santa Bàrbara, Mas de Barberans, Bítem, l’Ampolla, Camarles, Sant Jaume d’Enveja i Masdenverge. La trobada està organitzada per l’Ajuntament d’Amposta i la Fundació Siel Bleu sota el lema "L’esport, on els valors guanyen!".

La jornada començarà a les 11 del matí amb la trobada al parc dels Xiribecs, on hi haurà jocs i activitats per a tots els assistents. A més, durant l’activitat hi haurà un esmorzar saludable i s’organitzaran diferents sortejos i entrega d’obsequis per a tothom. Més tard, a les 13.30 hores, la trobada es desplaçarà fins al Restaurant l’Alberg de la Ràpita per celebrar un dinar de germanor i, a partir de les 15 hores, hi haurà servei de ball. La primera edició d’esta trobada, l’any passat, va reunir unes 150 persones al passeig de l’Arenal de l’Ampolla, on la gent gran que hi va participar també van poder gaudir d’un matí d’esport adaptat per a la tercera edat.


Amposta compta amb diversos parcs de salut i entorns saludables —a l’Avinguda Aragonesa, al parc dels Xiribecs, al Passeig del Riu o al Passeig del Canal Marítim, entre d’altres— amb màquines per realitzar exercici físic on els ciutadans i ciutadanes poden exercitar-se a l’aire lliure. L’objectiu d'estos espais és fomentar l’activitat física a l’aire lliure en els diferents espais municipals, el que ajuda a combatre el sedentarisme particularment en la tercera edat.

 

Participació