eleccions municipals 2019

Rapitenc sense filtro entra a les urnes

Compilades una vintena de paperetes reclamant l’alcaldia per al perfil humorístic de twitter en els col·legis de la Ràpita

per Redacció, La Ràpita, 27 de maig de 2019 a les 20:08 |
Ha estat una de les sensacions a les xarxes socials rapitenques durant la campanya electoral. Un dels perfils més seguits del poble a Twitter, ha animat amb to irònic i humorístic la campanya fantasiejant amb una candidatura quimérica, encapçalada pel misterios personatge, o personatges, que s’amaguen sota el perfil de twiter ‘Rapitenc sense filtro’. I bé, alguns incauts i a la vegada catxondos votants han acabat portant la broma a la realitat de les urnes. Almenys una vintena de paperetes van optar pel vot nul que significava introduir de les còpies de la papereta difosa a les xarxes reclamant l’alcaldia per a Rapitenc sense filtro. Ell mateix se n’ha encarregat de fer el seguiment dels suports i segons les seves dades, 9 paperetes dipositades al col·legi electoral de la Xip Xap han estat per a ell, una al col·legi Carles III, dos al Maset i dos més a dos taules del pavelló firal. “Passem de 20 segur”, afirma el twitaire, que es fixa en una curiositat: “Acatem els resultats, però pràcticament s’ha doblat el vot nul al poble del 2015 al 2019”, apunta.

La seua activitat durant la campanya ha tingut recompensa, sosté continuant la broma a twitter: “Han sigut dies de FER MOLT DE POBLE i demostrant que se pot fer molt lo pocsuc sense faltar (molt) lo respecte a (casi) ningú. I #Respect als volats que mos han votat”, ha piulat. Durant la humorística campanya, no ha faltat res: el candidat amb estrelles del futbol, fitxatxes estrella com el de Jaume el gegant, un altre twitaire de pro que ha vist elevada la seua popularitat amb l’exitosa versió rapitenca de Jocs de trons, enquestes desbarrades o propostes suggerents com la d’annexionar part del terme d’Amposta. No només ha animat la campanya sinó que fins i tot ha obtingut vots.

 

Participació