Licitades per 350.000 euros les obres d'una rotonda a la TV-3454 a Deltebre

Els treballs milloraran la canalització del trànsit en l’encreuament amb el carrer del Pintor Sorolla

per Redacció, Deltebre, 23 de maig de 2019 a les 19:05 |
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres per a construir una rotonda a la carretera TV-3454, a Deltebre, per un import de 350.000 euros. El nou giratori afavorirà la seguretat viària en una cruïlla a la zona de Jesús i Maria. Es preveu que les obres comencen a finals d’any, amb un termini d’execució de quatre mesos.

La nova rotonda s’ubicarà en l’encreuament de la TV-3454 amb el carrer del Pintor Sorolla i el pont de creuament del canal esquerre de l’Ebre (connexió a la T-340), per a millorar la canalització del trànsit en este punt. Tindrà un diàmetre exterior de 28 metres i incorporarà, en el ramal de connexió al carrer de Pintor Sorolla, un carril de sortida segregat per als vehicles que  circulen per la TV-3454 en sentit Riumar, per tal de facilitar el gir d’entrada al carrer.


Els treballs es completaran amb els elements següents: renovació o adaptació de la senyalització vertical i horitzontal, abalisament, drenatge i barreres de seguretat; renovació i adequació de l’enllumenat existent; i mesures d’integració en l’entorn.

 

Participació