Més de 40 països confirmats als World Sport Games de Tortosa

Itàlia, Mèxic o Àustria són algunes de les confirmacions que portaran més esportistes als "jocs" de Tortosa

Els World Sport Games seran del 2 al 7 de juliol.
Els World Sport Games seran del 2 al 7 de juliol. | Cedida
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:56h
Fins a 42 països d'arreu del món han inscrit els seus esportistes als World Sports Games de Tortosa. A pocs dies per a la finalització de les inscripcions, ja hi ha confirmades delegacions com Angola, Estats Units, Ghana, Anglaterra, Brasil, Dinamarca, Estònia o Finlàndia. Una altra representació confirmada és la d'Itàlia, que comptarà amb una de les delegacions més nombroses, amb 500 esportistes inscrits. La seguiran Mèxic, amb 290 esportistes, o Àustria, amb 230. Els jocs tindran lloc del 2 al 7 de juliol a Tortosa i a les diferents subseus d'arreu de les Terres de l'Ebre.

Des de l'organització també esperen que la delegació catalana ocupe un lloc destacat pel que fa al nombre d'inscrits, de moment però, només se'n sap que hi estaran presents uns 400 voluntaris que s'espera que prenguen part per fer possibles cadascuna de les competicions, amb tasques logístiques a peu de camp, assistencials o d'acompanyament de les delegacions en els desplaçaments entre els hotels i els terrenys de joc.

A l'acte inaugural del 2 de juliol, totes les banderes dels països participants desfilaran pel camp de futbol Josep Otero de l'estadi tortosí, mostrant la tradició que tenen estos jocs que organitzen, amb caràcter biennal, el CSIT, la Confederació Internacional de Treballadors, i que estan impulsats per la Unió de Consells Esportius de Catalunya i per l'Ajuntament de Tortosa.