La nova edició dels Premis Emprèn de la Diputació repartirà 35.000 euros

Els premis, que es poden presentar fins al 28 de juny, impulsen projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Els guanyadors i guanyadores dels Premis Emprèn 2018.
Els guanyadors i guanyadores dels Premis Emprèn 2018. | Cedida
Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:42h
S'obre una nova edició dels premis als projectes emprenedors que impulsa la Diputació de Tarragona. Els Premis Emprèn, amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor, repartiran un total de 35.000 euros entre les propostes guanyadores, que es poden presentar fins al 28 de juny.

Els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que vulguen posar en marxa un projecte empresarial. El certamen premiarà amb 5.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 10 reconeixements a altres projectes participants, que s'enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona.

A l'anterior edició dels Premis hi van participar un total de 42 projectes, dels quals van resultar guanyadors una plataforma interactiva d'educació vinícola; un dispositiu de control remot de la funció renal i un projecte de serveis a domicili d'estimulació cognitiva i sensorial per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen demència, entre d'altres.

Des del 2013, el certamen ha impulsat un total de 146 projectes empresarials, 109 dels quals tenen seu al Camp de Tarragona i 37 a les Terres de l'Ebre.