«Hem fet un pas endavant, acompanya'ns», eslògan de campanya de Cs Amposta

La formació taronja presenta els primers llocs de la llista en un acte de campanya

La cap de llista de Cs Amposta, Cecilia Castelló, amb alguns dels membres de la la llista
La cap de llista de Cs Amposta, Cecilia Castelló, amb alguns dels membres de la la llista | Cedida
Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:19h
La cap de llista de Ciutadans (Cs) a Amposta de cara a les eleccions municipals del 26 de maig, Cecilia Castelló, ha presentat l'eslògan de campanya: 'Hem fet un pas endavant, acompanya'ns' en un acte celebrat a la plaça del mercat d'Amposta, este dijous. "Hem deixat de tenir por de dir que no som independentistes i volem impulsar polítiques que solucionen els problemes reals dels ampostins", ha explicat Castelló.  

Castelló ha presentat els primers llocs de la candidatura d'Amposta i els eixos del programa electoral a la plaça del Mercat, "un símbol del municipi que volem, ja que és un dels motors de l'activitat econòmica i un punt de trobada de tots els ampostins", ha assegurat.

Entre les prioritats de la formació taronja per a la capital del Montsià, segons ha detallat la cap de llista de Cs a Amposta, es troben les "polítiques d'accés a l'habitatge, donar suport als emprenedors i petis empresaris, polítiques de suport a les famílies, un pla de xoc de barris i millorar la seguretat i el civisme".

Cecilia Castelló ha definit la candidatura com a "transversal, integrada per persones que provenen dels àmbits públics i privats i que saben quina és la realitat dels ciutadans". 

Llicenciada en Dret i vinculada al sector agrari, a Castelló l'acompanyen, amb el número 2, Óscar Castell, professor de Física i Química a l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta. El 3 l'ocupa Caterina Navarro, vinculada al sector comercial. El 4 és per Jordi Arasa i el 5 per David Monte.