Andy y Lucas escullen Camarles com a única data a Catalunya

Els andalusos presentaran el seu últim disc a la població ebrenca el 20 de juliol

Els gaditans Andy y Lucas.
Els gaditans Andy y Lucas. | Cedida
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:26h
El duet Andy y Lucas presentarà el seu últim disc a Camarles. Ho faran el 20 de juliol, durant les festes majors del municipi. Els gaditans han escollit Camarles com l'únic municipi català de la seua última gira de presentació de "Nueva Vida", un disc compost per 11 temes on seguix destacant el seu pop flamenc, tot i que ara també coquetegen amb ritmes llatins i urbans.

Després de 15 anys de carrera musical, Lucas González i Andy Morales continuen en plena forma. De fet el primer single del seu últim disc, 'Para que bailes conmigo', acumula 18 milions de reproduccions a Youtube. Un èxit que se suma al milió i mig de discos venuts des del seu primer hit "Son de amores".

Andy & Lucas aborden temàtiques vitals i del dia a dia, que van del clàssic amor i desamor a la solitud de l'artista, com a 'Después del concierto'. Ara però, una mica més madurs, també parlen del naixement d'un fill a 'Nueva Vida', cançó que dóna títol al disc, i de la calor de la família a "Te llevo conmigo".

Les entrades estan a la venda per 10 euros a la plataforma de venda d'entrades en línia a Universe, i partir del 6 de maig es podran aconseguir anticipades a l'Oficina de Turisme i a l'Ajuntament de Camarles. L'entrada taquilla, d'altra banda, tindrà un preu de 15 euros.