Mor la conductora d'un turisme en un xoc frontal a l'N-340 al Perelló

La gravetat de l'accident ha obligat a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa

La carretera N-340 al seu pas pel Perelló, prop del punt quilomètric on s'ha produït l'accident.
La carretera N-340 al seu pas pel Perelló, prop del punt quilomètric on s'ha produït l'accident. | Cedida
Redacció
15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:51h
La conductora d'un turisme ha mort este dilluns al migdia en un accident amb una furgoneta a l'N-340 a l'altura del Perelló. Per causes que s'estan investigant, els dos vehicles haurien xocat frontalment i la persona que conduïa el turisme, una dona de 77 anys i de nacionalitat italiana, ha mort en l'accident. Entre els ocupants de la furgoneta també hi ha diversos ferits: un en estat greu, que ha estat evacuat amb helicòpter a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, i dos menys greus que han estat traslladats fins a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Quant a l'afectació viària, la carretera està tallada en els dos sentits de la marxa.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 13.13 hores d'este dilluns 15 d'abril. Fins al lloc de l'accident, al punt quilomètric 1.105,5 de l'-N-340, s'han desplaçat quatre patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers, dos ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

Amb esta víctima són 41 les persones que han mort este 2019 en accidents de trànsit i la tercera d'esta operació sortida de Setmana Santa.