Tortosa es prepara per a una Setmana Santa d'activitats familiars

Diversos espais de Remolins i el call jueu acolliran l'oferta lúdica, el 20 i 21 d'abril

Redacció
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:14h
Els actes de Setmana Santa s'han presentat este matí a Tortosa.
Els actes de Setmana Santa s'han presentat este matí a Tortosa. | Cedida
Tortosa presenta un seguit d'activitats lúdiques i culturals per passar les vacances de Setmana Santa en família. Sota el nom de Setmana en Família, l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa ha preparat un seguit d'activitats gratuïtes distribuïdes pel barri de Remolins i pel call jueu. El regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, ha destacat que "juntament amb les experiències que ofereixen les empreses locals i les activitats culturals i processons d'aquestes dates, les activitats de Tortosa, Setmana en Família configuren una oferta ben completa per poder gaudir de les vacances a la nostra ciutat".

Així, els dies 20 i 21 d'abril hi ha previstos diversos tallers als Jardins del Príncep, com aprendre a fer foc o a cuinar pastissets, i també hi haurà un geocatching d'oficis. Estes activitats són gratuïtes, i només caldrà abonar la taxa per accedir als Jardins del Príncep, de 3 euros per adults, i gratuïta per als menors de 14 anys.

La proposta de Tortosa, Setmana en Família també inclou una visita al call jueu, de la mà de la Jueva de Tortosa. Serà el dissabte a les 19.30 h, amb la recreació que este personatge interpretat per Pili Cugat i acompanyat pel guitarrista Carlos Luprián faran amb l'espectacle 'Recordant Pesah, la Festa de la Llibertat'. A més de recórrer diversos espais del barri jueu, també es farà una degustació de vi Kosher.