Actuacions de millora de la mobilitat i senyalització als 2 polígons industrials d'Amposta

Es renova la senyalització horitzontal de l’Oriola; també es reformarà la rotonda d’entrada de Tosses i es renovaran panells informatius de totes les empreses a l’accés de cada polígon

Treballs de senyalització al polígon de l'Oriola d'Amposta.
Treballs de senyalització al polígon de l'Oriola d'Amposta. | Cedida
Redacció
06 de març del 2019
Actualitzat a les 11:30h
L’equip de pintura de la Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Amposta ha millorat la senyalització hortizontal al polígon de l’Oriola. En l'actuació s'han pintat fins a trenta passos de vianants, vint-i-quatre senyals de direcció, vuit cediu el pas i cinc stops amb l’objectiu de millorar la mobilitat. "Es tracta d’una de les actuacions de millora que es realitzaran als dos polígons industrials de la ciutat i que han estat consensuades amb els empresaris implantats a les dues zones", explica l’alcalde, Adam Tomàs.

Quant al polígon de l’Oriola, a més del pintat de la senyalització horitzontal, també s’instal·laran per primer cop les senyals indicatives dels carrers i es renovarà el panell informatiu amb totes les empreses implantades a la zona.

També al polígon de Tosses es renovarà este panell indicatiu. A més a més, en esta zona s’ha projectat la reforma de la rotonda d’accés al polígons (davant dels cinemes), "que s’adaptarà a les necessitats de mobilitat que ens han traslladat els empresaris". "Els nostres polígons presenten mancances bàsiques que arrossegaven de molts anys enrere que calia solucionar per fer-los més competitius", reconeix Tomàs: "ens hem reunit amb els empresaris; hem escoltat les seues demanes i hem posat fil a l’agulla", ha conclòs.