L'Ajuntament de Roquetes renova el seu parc mòbil amb vehicles híbrids i elèctrics

Presentat el nou vehicle híbrid de la Policia Local i pròximament s'adquirirà un d'elèctric per als Serveis Municipals

per Redacció , Roquetes, 28 de febrer de 2019 a les 18:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha presentat el nou vehicle de la Policia Local de Roquetes, un cotxe de propulsió alternativa que combina un motor elèctric i un motor de combustió. Gas ha destacat que este vehicle híbrid representarà tota una sèrie d'avantatges econòmiques i ambientals: es reduirà el consum de carburant aconseguint un estalvi econòmic, es reduiran les emissions contaminants al medi ambient i també es reduirà la contaminació acústica.

Gas ha explicat que este nou cotxe s'ha adquirit per substituir l'anterior vehicle de la Policia Local a causa del desgast que ha sofert durant els quatre anys que s'ha utilitzat. La compra s'ha realitzat mitjançant el conveni de compra agregada que l'Ajuntament té amb l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), entitat municipalista que agrupa més del 95% dels ens locals de Catalunya, el que ha suposat un estalvi important en l'operació.


Gas ha anunciat que enguany està prevista la renovació i millora del parc mòbil de l'Ajuntament, que ha començat amb el vehicle policial i aviat continuarà amb l'adquisició d'un nou vehicle elèctric i la renovació d'un altre per a l'Àrea de Serveis Municipals.

Gas ha volgut ressaltar que “amb estes inversions es posa de manifest la voluntat d'implicació de l'equip de govern amb les noves energies, l'estalvi energètic i la disminució de la contaminació ambiental”.

 

Participació