Buhos, Oques Grasses i Doctor Prats, caps de cartell de la segona edició de Lo Riu Sona, a Amposta

El festival, amb caràcter solidari, farà una donació de 2.500 euros a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Montsià

Redacció
28 de febrer del 2019
Actualitzat a les 22:10h
1200_1551361397a3-lo-riu-sona-fest-2019-gran
1200_1551361397a3-lo-riu-sona-fest-2019-gran
Cinc grups catalans seran els protagonistes de la segona edició del Festival solidari Lo Riu Sona Festival. Buhos, Oques Grasses, Doctor Prats, Lildami i Porto Bello actuaran el dissabte 1 de juny a l’exterior del pavelló firal d’Amposta. Una cita musical impulsada per la regidoria de Mitjans de Comunicació i Festes i dos de les promotores musicals més importants del país, Produccions Submarines i Exits Produccions & Management. El festival tornarà a tindrà una vessant solidària, que enguany anirà destinada als familiars dels malalts d’Alzheimer.

"Un any més podrem gaudir de concerts de primera línia a la ciutat, unes activitats que a més de tindre una vessant lúdica i dinamitzadora també tenen l’objectiu de conscienciar la ciutadania pel que fa a les associacions sense ànim de lucre", ha dit l’alcalde, Adam Tomàs, assenyalant que, independentment de la venda d’entrades, s’aportaran 2.500 euros a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Montsià.

D’altra banda, el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, ha destacat que el festival obrirà les portes a les 19 hores per "afavorir que les famílies també puguen gaudir de les activitats lúdiques i culturals del municipi", i també ha recordat que durant Lo Riu Sona Festival hi haurà servei de barra i de cuina sobre rodes (foodtrucks) Segons el regidor, l’anterior edició del festival "va ser tot un èxit, ja que, tot i la pluja, va aplegar més de 2.000 persones". Un fet que, ha afegit, "situa Amposta al mapa cultural del país i apunta a convertir-se en una cita estable del calendari cultural de la ciutat".

Oques Grasses i Lildami presenten disc

Els osonencs Oques Grasses, amb més de 400 concerts realitzats a 10 països diferents, presentaran el quart disc Fansdelsol a Lo Riu Sona Festival. També ho farà el jove raper Lildami, qui presentarà el seu primer àlbum, anomenat Florsmentrevisqui, un disc que, a diferència dels estereotips associats a la música urbana, busca oferir un missatge positiu.

Lo Riu Sona Festival serà l’1 de juny a l’exterior del pavelló firal i els concerts començaran a les 20.00 h de la tarda. Les entrades tenen un preu de 15 euros anticipades i 18 euros a taquilla i es posaran a la venda la setmana vinent a través de la pàgina web d’Entradium, a la cafeteria La Tratto i a l’Oficina de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Amposta.