eleccions municipals 2019

L'escriptora Núria Menasanch Martí encapçalarà la llista independentista de Primàries Tortosa

Amb una participació del 45% del cens (d'un total de 233 persones), els organitzadors ens mostrem molt satisfets d'esta xifra

per Redacció , Tortosa, 25 de febrer de 2019 a les 09:41 |
Núria Menasanch Martí acompanyada de membres de la candidatura. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una trentena de municipis d’arreu de Catalunya van tancar este dissabte el procés de primàries per a triar els candidats de les llistes independentistes que pretenen de ser unitàries i transversals amb vista a les eleccions municipals i que s’han impulsat sota la marca “Primàries Catalunya”

A Tortosa, un dels municipis on s’havia impulsat este procés, també s’ha triat l’ordre dels membres de la llista. Així, l’escriptora Núria Menasanch i Martí en serà la cap de llista.

Menasanch ha mostrat la seua satisfacció pels resultats i ha declarat estar molt contenta per la participació. “Els vuit candidats som un equip i treballarem plegats per a les eleccions municipals, junt amb els votants”, a afegit.

Amb una participació del 45% del cens, els organitzadors ens mostrem molt satisfets d’uesta xifra. Actualment el cens consta de 233 persones inscrites i s’han emès un total de 105 vots.


Els resultats que han configurat l’ordre de la llista són els següents:
1. Núria Menasanch i Martí (61vots. 58% dels votants).
2. Joan Ernest Redó i Querol.(50 vots. 48% dels votants).
3. Eva Benet i Escoda.(40 vots. 38% dels votants).
4. Albert Llorenç Mariño i Lleixà.(33 vots.31% dels votants )
5.Astrid Vidiella i Piñol.(31 vots.30% dels votants).
6.Ma. José Cantó i Balart.(19 vots. 18% dels votants).
7. Joana Domenech i Mancebo.(12 vots. 11% dels votants).
8. Juan Manuel Colomé i Forcada.(10 vots. 10% dels votants)

Els tortosins poden continuar inscrivint-se a www.primariescatalunya.cat com a votants, el fet de no haver participat de l’elecció de l’ordre de la llista no els exclou del següent procés, que és la confecció i debat del programa electoral. Un programa que serà participatiu i dinàmic.
 

 

Participació