ERC aspira a ser la primera força a les municipals ebrenques

A les pròximes eleccions municipals el partit tancarà 48 llistes

Redacció
19 de febrer del 2019
Actualitzat el 25 de febrer a la 13:06h
El grup de candidats d'ERCC que es presenten a les eleccions municipals ebrenques.
El grup de candidats d'ERCC que es presenten a les eleccions municipals ebrenques. | Cedida
El partit Esquerra Republicana de Catalunya aspira a ser de les forces amb més representació durant les municipals ebrenques. El president de la Federació d'Esquerra Republicana de l'Ebre, Alfons Montserrat, va assegurar durant la presentació dels candidats ebrencs que el partit tancarà 48 llistes per les pròximes eleccions municipals.

"Seguim creixent i aspirem a ser la primera força municipalista a les Terres de l'Ebre", va destacar Montserrat. El president de la Federació també va voler remarcar que "posaran especial atenció en la presència igualitària de dones i homes a les llistes", sobretot en els municipis de més de 3.000 habitants.

Durant l'acte de presentació, que es va celebrar este dissabte a Tortosa, la candidata a l'alcaldia per Esquerra a Móra d'Ebre, Cinta Agné, va declarar que els alcaldes i regidors republicans sempre han actuat amb "coherència, fermesa i compromís davant els intents d'agressió al nostre poble", el que va considerar com a la "millor garantia per a la defensa de les Terres de l'Ebre".

Per la seua banda, l'actual alcalde d'Amposta i aspirant a la reelecció, Adam Tomàs, va voler remarcar que "és un orgull dir que en la nostra història no tenim cap regidor ni alcalde d'Esquerra imputat o condemnat per corrupció". En l'acte també van intervenir els alcaldables de les capitals de comarca, l'alcaldessa de Ginestar, Conxita Pujol i l'alcaldable d'Aldover, Rosalia Pegueroles, poble on per primera vegada el partit presentarà candidat. 

En els últims anys, el partit republicà ha fet un gran creixement a les Terres de l'Ebre, tenint en compte que a les municipals del 2011 es van presentar 33 llistes, a les de 2015 en van ser 44 i aquest any s'arribarà a 48.