La Ràpita fa un reconeixement als agents i ciutadans que van evitar el segrest d'una menor al novembre

La regidoria de Governació impulsa este acte d'agraïment i felicitació en que també es va reconèixer la tasca en una intervenció amb desfibril·lador i en un rescat

Imatge amb els agents i ciutadans homenatjats.
Imatge amb els agents i ciutadans homenatjats. | Cedida
Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:54h
L’Ajuntament de La Ràpita ha celebrat un acte de reconeixement a la tasca de sis agents de la Policia Local i a sis ciutadans per la seua implicació cívica, demostrada en diferents situacions de perill amb terceres persones implicades. 

L’acte, organitzat per tercer any consecutiu i impulsat per la regidoria de Governació, es va fer divendres 11 de gener al saló de plens de l’Ajuntament.

“Amb este senzill reconeixement públic, des de l’Ajuntament volem posar èmfasi en la important labor que fan els agents al llarg de l’any i també agrair molt sincerament la col·laboració de la ciutadania que no ho dubta en intervenir quan es troba davant casos de perill, una implicació que de vegades és crucial per resoldre favorablement estes situacions”, ha afirmat la regidora de Governació, Conxi Vizcarro.

Les accions policials reconegudes enguany han estat dos: pel cas d’un intent de segrest, pel qual també s’ha fet un agraïment a cinc ciutadans, i per una intervenció de reanimació amb desfibril·lador. A més, dos agents han rebut una felicitació per la seua trajectòria, i un sisè ciutadà per ajudar en un rescat a la platja.

A tots els homenatjats se’ls va fer entrega d’una carta d’agraïment signada per l’alcalde, Josep Caparrós. Alguns familiars van voler acompanyar els homenatjats en un reconeixement que pretén posar en valor tasques que poden passar desapercebudes al conjunt de la població tot i la seua rellevància cap a la seguretat de les persones.