Baix ebre

Roquetes invertix més de 131.000 euros en obres a la Raval de Cristo

El consistori roquetenc ha instal·lat unes lletres de benvinguda amb el nom de la població a l'entrada del municipi

per Redacció, Roquetes, 11 de gener de 2019 a les 16:44 |
Les lletres ubicades a l'entrada de la Raval de Cristo. | Cedida
L'Ajuntament de Roquetes ha invertit 131.527 euros en obres al nucli urbà de la Raval de Cristo. Durant el 2018, el consistori ha realitzat diferents obres destacades, com la instal·lació d'un monòlit a l'entrada de la població o les reformes de la plaça Pare Cirera.

En referència a les lletres que donen la benvinguda a la Raval de Cristo, l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha apuntat que la Raval té "una personalitat pròpia" el que han volgut remarcar amb el monòlit, que ha tingut un cost de 6.996,98 €. Gas ha explicat que "el nom de la població és Raval de Cristo i no de Crist, com algunes persones pensen, perquè no fa referència al Crist religiós sinó al nom propi d'una persona que fou dels primers propietaris de la Ravaleta".


Una altra obra molt reivindicada pels veïns ha estat la reforma realitzada a la plaça Pare Cirera, on han reparat les vores i han col·locat uns pilons per evitar que els cotxes les envaeixin. Des del consistori roquetenc apunten que també han millorat el parc infantil i s'ha instal·lat una font. L'actuació ha tingut un cost de 70.367,51 euros, dels quals la Diputació de Tarragona n'ha finançat un 95%. D'altra banda, al casal de la Ravaleta també s'han reformat els accessos per complir amb la normativa d'accessibilitat, i al consultori mèdic s'han pintat les dependències, canviat el mobiliari, instal·lat un nou aire condicionat i col·locat un desfibril·lador, amb una inversió total de 6.301,68 €. A través de l'Àrea de Serveis de l'Ajuntament de Roquetes també s'ha millorat un tram del camí del Racó d'Omedo amb aglomerat en calent, amb un cost de 22.385,36 €, dels quals el Consell Comarcal del Baix Ebre ha aportat 18.584,59 €.

Altres millores que es van fer durant l'any passat corresponen a la reforma de la xarxa d'abastament d'aigua, el pavimentat el carrer Verdaguer, la restauració de la tanca i la millora de la il·luminació de la pista poliesportiva del municipi.

 

Participació