​Ingressa a presó un veí de Tivenys per robar 4 vegades en el mateix establiment de Tortosa

L’home té gran quantitat d’antecedents per delictes contra el patrimoni

Un agent dels Mossos d'Esquadra de la divisió de Trànsit.
Un agent dels Mossos d'Esquadra de la divisió de Trànsit. | Albert Segura
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:37h
Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el 13 de desembre passat un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tivenys (Baix Ebre), com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força en un establiment de Tortosa.
 
Els fets es remunten a l’agost de l’any passat, quan la titular d’un establiment de venda de productes agrícoles va denunciar que havia estat víctima d’un robatori mitjançant l’escalament d’una paret i el trencament d’una finestra de la nau que ocupa el seu negoci. De l’interior de la botiga, en van sostreure diners en efectiu.
 
Posteriorment, a l’abril d’enguany, algú va tornar a entrar a robar en el mateix establiment en dos ocasions i en el mes de novembre, una altra. En la segona i tercera ocasió, l’autor va sostreure de l’interior diverses llavors de marihuana.
 
En els fets del novembre la propietària no va trobar a faltar res de l’interior del negoci. Però per tal d’accedir a l’interior de la nau en tots els casos l’autor va escalar una paret i va trencar els vidres d’una finestra amb un objecte contundent.  
 
Els indicis obtinguts pels Mossos en el transcurs de la investigació d’estos quatre robatoris van permetre que el dia 13 de desembre passat el presumpte autor fos detingut.
 
L’home, que té gran quantitat d’antecedents per delictes contra el patrimoni,  va ser posat a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Tortosa el dia 14 de desembre i se'n va decretar l'ingrés a presó.