Nou accident a la carretera entre la Ràpita i el Poblenou del Delta

El vehicle ha sortit de la via i el conductor del turisme ha resultat il·lès

L'accident ha tingut lloc este matí a la carretera que connecta la Ràpita i el Poblenou.
L'accident ha tingut lloc este matí a la carretera que connecta la Ràpita i el Poblenou. | Karen Castillo
Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:28h
Un vehicle ha sortit de la via este matí, a la conflictiva carretera entre la Ràpita i el Poblenou del Delta. Segons informa el Servei Català de Trànsit, només hi hauria un vehicle implicat, que hauria caigut en un canal, molt a prop del nucli urbà de la Ràpita. El conductor del turisme ha resultat il·lès. Els serveis d'emergències han rebut l'avís al voltant de les 9.40 hores del matí. 

Un punt conflictiu

La carretera que comunica la Ràpita amb el Poblenou i el Trabucador va ser projectada inicialment com a via de comunicació entre dos nuclis urbans i destinada al pas de veïns. Des de fa un temps, però, l'increment d'afluència de vehicles derivats del turisme supera les dimensions reduïdes de la carretera i la manca de voral, la qual cosa suposa un perill per als vehicles que hi circulen. Un fet que durant els últims mesos s'ha traduït en nombrosos accidents i sortides de via. És per això que tant organismes com veïns demanen una solució a curt termini per acabar amb la perillositat de la via.

El mes d'agost passat, els veïns del Poblenou es van reunir amb els alcaldes d'Amposta i la Ràpita, els quals comparteixen la titularitat de la carretera, per crear una plataforma per demanar la millora de la carretera d'accés al poble. Per altra banda, al mes d'octubre des de l'Ajuntament de la Ràpita es va redactar la Plataforma Carretera Sant Carles de la Ràpita – Poblenou del Delta – Trabucador, en què s'explica la situació de perillositat que representa l'actual carretera. A més, el consistori rapitenc també va demanar en un ple ordinari que la Diputació de Tarragona assumís la titularitat de la carretera que uneix la Ràpita amb el Poblenou del Delta i el Trabucador.