La cap d'Urgències assumeix la direcció de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Maria José Rallo és llicenciada en medicina i cirurgia i compta amb una àmplia formació assistencial i de gestió sanitàries

per Redacció, Tortosa, 3 de desembre de 2018 a les 17:56 |
La comissió executiva del Consell d'Administració de l'ICS ha aprovat el nomenament de la doctora Maria José Rallo com a directora de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La doctora Rallo ha estat els darrers anys cap del servei d'Urgències. És llicenciada en medicina i cirurgia i compta amb el títol d'especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Rallo també assumeix la direcció mèdica de l'Hospital. Compta amb una àmplia formació assistencial i de gestió, amb màsters d'Urgències i Emergències i de Direcció d'Institucions Sanitàries, un postgrau de Disseny per a la Gestió Clínica i altres cursos.

La seua experiència assistencial ha estat a l'Atenció Primària a les Terres de l'Ebre, com a resident i metgessa especialista, i també en la resta de proveïdors sanitaris del territori, com són els hospitals de Móra d'Ebre i Amposta i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

 

Participació