Mor un veí de Móra d'Ebre en un xoc frontal a l'N-340 a Tarragona

L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 1.171,5

L'accident que ha tingut lloc aquest dijous a Tarragona
L'accident que ha tingut lloc aquest dijous a Tarragona | Trànsit
Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:32h
Un veí de Móra d'Ebre ha mort en un xoc frontal entre dos turismes al quilòmetre 1.172 de l'N-340, a l'altura de Tarragona. La víctima és el conductor del cotxe, JR.J.G., de 73 anys, que viatjava amb la seua filla. Els Bombers els han hagut de treure els ferits dels vehicles .La noia, juntament amb els ocupants de l'altre vehicle han estat traslladats a l'Hospital Santa Tecla amb ferides de poca gravetat.

Avisats a les 9.17 hores, s'han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i la unitat de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La via s'ha tallat en els dos sentits de la marxa i hi ha hagut aturades d'uns tres quilòmetres. S'ha desviat el trànsit per punts alternatius però la situació ja està normalitzada.

Amb esta darrera víctima mortal ja són 173 persones mortes en accidents de trànsit a tot  Catalunya en el que portem d'any. La N-340 registra 14 víctimes mortals en el que portem d'any.
 

Estat del trànsit, en directe