Enllestides les obres de tancament perimetral de la pista de patinatge de la Ràpita

També s’hi han construït dos nous vestidors

Pavelló de la pista de patinatge.
Pavelló de la pista de patinatge. | Cedida
Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:37h
L’Ajuntament de La Ràpita ha enllestit les obres de millora de la pista poliesportiva coneguda com la pista de patinatge. Els treballs efectuats per l’empresa Gilabert Miró, adjudicatària per un pressupost de 273.360 euros, han consistit en el tancament perimetral de tot l’equipament i també s’hi han construït dos vestidors, que juntament amb els dos ja existents permetran fer relleus més fluïts en les competicions i entrenaments.

Tot plegat facilitarà que els esportistes disposen de millors condicions per fer ús d'este equipament esportiu i tant ells com el públic general podran fer un ús de l’equipament en millors condicions. A més, s’elimina el condicionant climàtic que incomodava els usuaris de la pista oberta anterior.

“Esta és una altra de les actuacions que ens havíem compromès executar i amb les que l’equip de govern hem volgut donar-li la volta a la manca d’equipaments esportius amb què ens havíem trobat a l’inici de legislatura. La pista de patinatge passa a ser un equipament ben condicionat, de primer ordre, que completa una oferta quantitativa i qualitativa que permet cobrir bona part de les necessitats que teníem al municipi”, ha afirmat l’alcalde, Josep Caparrós.

Així, els treballs acabats han comportat el tancament de tot el perímetre de la instal·lació, d’uns 110 metres quadrats, amb trams cecs de paret i sobretot amb grans finestrals per mantenir una bona lluminositat de l’espai, de manera que a més d’evitar l’entrada de vent i fred, també s’impedeix que entre brutícia a l’interior del recinte.

Així mateix, s’han habilitat dos vestidors en una planta superior on també hi ha un magatzem, de manera que la pista pot acollir esports més diversos i millorar la fluïdesa de les competicions i pràctiques. Fins ara, la insuficiència de vestidors provocava que les pistes es quedessin sense activitat a expenses que els equips abandonessin els dos únics vestidors existents.

També s’hi han instal·lat plaques solars com a contribució energètica per a l’aigua calenta.