Investiguen la mort d'una nena de dos anys per culpa d'una presumpta negligència mèdica

La menor va ingressar a l'Hospital de Vinaròs per una gastroenteritis i hauria entrat en coma per un possible error en el subministrament d'un medicament

Imatge exterior de l'Hospital Comarcal de Vinaròs.
Imatge exterior de l'Hospital Comarcal de Vinaròs. | Google Maps
Redacció
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:33h
L'Hospital de Vinaròs investiga la mort d'una nena de dos anys per culpa d'una presumpta negligència mèdica. La nena va ingressar amb una gastroenteritis a l'Hospital de Vinaròs, on una presumpta negligència mèdica l'hauria fet entrar en coma, suposadament per un error en el subministrament de la dosi de medicament.

En un comunicat, l'hospital ha explicat que l'agreujament de la situació clínica va fer necessari el trasllat de la menor a l'UCI Pediàtrica de l'Hospital General Universitari de Castelló. Una unitat mòbil de l'UCI va traslladar a la nena fins al centre hospitalari, des d'on es va notificar la mort de la pacient. Este matí estava previst que es realitzés l'autòpsia.

Així, l'Hospital Comarcal de Vinaròs manté oberta una investigació clínica per a aclarir quines van ser les circumstàncies assistencials que van causar la urgència vital de la pacient durant el seu ingrés a la unitat d'urgències pediàtriques. Seran els resultats d'esta investigació, juntament amb altres proves pericials, les que confirmaran les causes de la mort de la menor.