Detinguts al Baix Ebre 4 membres d'una banda dedicada a robar en àrees de servei de l'AP-7

Robaven pertinences personals de l’interior de vehicles

Inspecció del vehicle dels detinguts.
Inspecció del vehicle dels detinguts. | Guàrdia Civil
Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:53h
Agents de la Patrulla Fiscal Territorial de la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar han detingut quatre membres d'una banda organitzada que suposadament es dedicava al robatori de diners i objectes de l'interior de vehicles que es trobaven estacionats a les àrees de servei o circulant per l'AP-7.

Els fets van succeir durant la tarda de dimarts, quan els agents realitzaven serveis de resguard fiscal a l'àrea de servei "Baix Ebre" en sentit sud de l'autopista AP-7 i van observar la presència de dos individus corrent en direcció un turisme que es trobava estacionat amb dos ocupants al seu interior. Això va aixecar les sospites dels agents, que es van dirigir cap a ells per identificar-los. Lluny de fer cas a les peticions de la Guàrdia Civil, els ocupants del vehicle van iniciar una fugida a gran velocitat en direcció València. En aquell mateix moment, una persona va sol·licitar l'auxili dels agents, per que moments abans havia estat víctima d'un robatori, per part de dos individus.

En tenir sospites que els autors podrien ser els ocupants del vehicle que s'havia donat a la fuga moments abans, es va iniciar un seguiment del cotxe, que va poder ser interceptat a la sortida de l’autopista de l’Aldea/Tortosa.

Després de la identificació dels ocupants es va procedir al registre del vehicle, on es van localitzar diversos dispositius electrònics, de telefonia i una cartera amb diners i documentació d'una dona.

Per este motiu es va procedir a la detenció dels identificats, per la seua presumpta participació en els suposats delictes de robatori amb força, furt i pertinença a organització criminal.

Els detinguts tots de nacionalitat xilena d’entre 27 i 49 anys, menys un que és menor d’edat, amb diversos antecedents policials, se'ls investiga per la possible implicació en altres robatoris comesos en àrees de servei de València, Tarragona i Castelló. Un cop prestin declaració en dependències policials passaran a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.
 

Un dels detinguts. Foto: Guàrdia Civil