La Cambra de Comerç, l'Ajuntament d'Amposta i la URV presenten la Fira d'Ocupació

La fira es celebrarà a l'Auditori Municipal d'Amposta el proper 20 de setembre de 10 h a 16 h

Presentació de la Fira d'Ocupació
Presentació de la Fira d'Ocupació | Cedida
Redacció
17 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:00h
Donar visibilitat als joves en recerca activa d'ocupació, i oferir-los un espai per contactar en les principals empreses del nostre territori, és l'eix fonamental d'esta fira. Una actuació dirigida als joves entre 16 i 29 anys que actualment no estudien, ni treballen i a les empreses que vulguen contractar a joves qualificats.

Organitzada per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, el Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili i l'Ajuntament d'Amposta. La Fira d'Ocupació, s'ha presentat este matí a l'Ajuntament d'Amposta amb la presència de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, el president de la Cambra de Comerç, José María Chavarría i el sots director de la URV, Francesc Xavier Farré.

Adam Tomàs ha comentat que "volem aprofitar les sinergies que podem establir amb altres entitats com ha estat esta Fira d'ocupació, això ens pot ajudar en matèria d'ocupabilitat en este sector de joves, perquè puguen trobar feina i aconseguir arrelar-los al territori i que no marxen. És una obligació de les institucions, continuar treballant en este sentit perquè no hi haja la fuita de talent i la baixada demogràfica que tenim actualment".

La finalitat principal serà promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d'ocupació. Donant visibilitat als joves en recerca activa d'ocupació. Oferint en un sol espai els recursos i les eines per millorar l'ocupabilitat. Impulsar altres alternatives de recerca de feina. I impulsar i mostrar l'emprenedoria com una altra forma de treballar.

La Fira d'Ocupació, es realitzarà a l'Auditori Municipal d'Amposta el proper 20 de setembre de 10 h a 16 h i serà totalment gratuïta. Comptarà amb una representació de 25 empreses del territori, que ja han confirmat presencia amb estand propi. Diferents tallers com el d'elaborar el teu currículum en vídeo, com preparar un Elevator Pich, o l'espectacular taller impartit per la Maria Batet "Embolica't pel teu futur", ponències i el Networking final completaran esta jornada.