Les Food Trucks tornen a Deltebre després de l'èxit de l'any anterior

L'esdeveniment se celebrarà el proper cap de setmana al Parc del Riu

Imatge de l'edició de l'any anterior.
Imatge de l'edició de l'any anterior. | Cedida
Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:16h
Una desena de furgonetes de venda ambulant de menjar estaran este cap de setmana a Deltebre, més concretament al Parc del Riu, en el marc del Happy FoodTrucks Tour'18. Un esdeveniment que farà parada, per segona vegada, al municipi deltebrenc després de l’èxit de l’any anterior.

Així, des de divendres tarda i fins diumenge a la nit, i amb una estètica acurada i vintage, els diferents Food Trucks oferiran menjar d’autor i experiències gastronòmiques al costat del riu Ebre amb diferents actuacions musicals que amenitzaran els tres dies que les furgonetes faran parada a Deltebre. Alhora, enguany també s’apostarà per donar cabuda els comerços del municipi a través del mercat d’oportunitats que organitza la Federació de Comerç i Turisme (FECOTUR).

“Des del govern municipal seguim treballant per oferir, tant la ciutadania com als visitants, alternatives d’oci que els permeten gaudir del propi municipi i del seu entorn natural”, ha explicat el regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro. De fet, Castro ha destacat que “la visita dels Food Trucks i la seua ubicació al costat del riu Ebre és una nova oportunitat per obrir el municipi al riu”.

El Happy FoodTrucks Tour'18 compta amb la col·laboració directa de l’Ajuntament de Deltebre i d’Estrella Damm, així com també d’altres empreses gastronòmiques que posen segell a productes de qualitat com és el cas de Coca-Cola, Cacaolat, Parxet, Vermut Miró i Kitchen Consult. La programació completa es pot consultar aquí