Ramon Descarrega, nou gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona

El CatSalut ho ha fet oficial aquest dilluns i substitueix Roger Pla en el càrrec

Ramon Descarrega, nou gerent de la regió sanitària del Camp de Tarragona
Ramon Descarrega, nou gerent de la regió sanitària del Camp de Tarragona | Dep. de Salut
Redacció
10 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:39h
El Servei Català de la Salut (CatSalut) ha nomenat els tres nous gerents de les regions sanitàries del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i de la Catalunya Central. 
Ramon Descarrega és des d’avui, 10 de setembre, nou gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, M. del Mar Lleixà és la màxima representant a les Terres de l'Ebre i pel que fa a la Regió Sanitària de Catalunya Central, la nova gerent és Núria Puig i Roses, nomenada el passat 1 de juliol. 

Qui és Ramon Descarrega?

És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona; és especialista en medicina familiar i comunitària. Ha estat metge de capçalera a Reus, a Mont-roig del Camp i a Vilaverd. També ha estat director d’equip d’atenció primària al Reus 3 i gerent d’Atenció Primària Alt Camp SLP, EBA Alcover.

Descarrega també és professor associat de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ha col·laborat amb l’Institut d’Estudis de la Salut.
 
El nou gerent arriba en substitució de Roger Pla, cessat el passat 3 de setembre. Els seus plantejaments sobre un nou model de gestió de l'Hospital Sant Joan de Reus -posant en entredit la voluntat de la Generalitat d'engegar-hi un consorci- haurien precipitat la seva destitució.