Mor un xiquet d'un any i mig en caure en una piscina particular a l’Ametlla de Mar

Els fets van tindre lloc este dijous a la tarda a la urbanització Tres Cales

Redacció
31 d'agost del 2018
Actualitzat el 01 de setembre a les 18:30h
Ambulàncies del Servei d'Urgències Municipal de l'Ametlla de Mar.
Ambulàncies del Servei d'Urgències Municipal de l'Ametlla de Mar. | Cedida
Un xiquet d'un any i mig d’edat va morir ahir a la tarda en caure en una piscina particular d’un xalet de la urbanització Tres Cales, a l’Ametlla de Mar. El menor, d'orígen belga, estava passant les vacances amb la seua família en un xalet del carrer Girona de la urbanització.

El nen hauria caigut a la piscina mentre els seus pares estarien dins l'habitatge, i en adonar-se'n van trucar al 112. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, els fets van tindre lloc cap a les 18.30 hores, quan es va donar l'avís que va activar els serveis d'emergències.

Segons fonts municipals, un veí proper al xalet va intentar reanimar el petit a l'espera dels sanitaris, que en arribar, van iniciar les maniobres de reanimació però no va ser possible salvar-li la vida.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar un helicòpter, un vehicle d'intervenció ràpida i una ambulància del Serveis d'Emergències Médiques (SEM), l'ambulància del Servei d'Urgències Municipal i unitats de la Policia Local de l'Ametlla de Mar i dels Mossos d'Esquadra.