Onze restaurants de Deltebre oferixen menús de degustació en les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Esta cita culinària, coincidint amb l’inici dels treballs de la sega, s’enceta este divendres i s'allargarà fins al 16 de setembre

Les jornades s'enceten divendres i s'allargaran fins al 16 de setembre a Deltebre.
Les jornades s'enceten divendres i s'allargaran fins al 16 de setembre a Deltebre. | Cedida
Redacció
30 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:13h
Deltebre celebrarà del 31 d’agost al 16 de setembre els jornades gastronòmiques de l’arròs en el marc de l’inici dels treballs de la sega i també de les Festes de l’Arròs que es celebraran el cap de setmana del 8 i 9 de setembre a la Finca de Bombita, com ja és tradicional.

En esta edició de les jornades gastronòmiques de l’arròs hi participen 11 restaurants amb diferents menús de degustació que oscil·len entre els 14.50€ i els 40€ i que presenten l’arròs cuinat amb un ampli ventall de varietats. Els restaurants participants són: Mas Prades, Xiringuito del Port, Vista Mar, Xiringuito Darwin Beach, Tramontano, Delta Hotel, Hotel Rull, Casa Nicanor, l’Embarcador XXI, Geno’s i Les Dunes. Els menús ja es poden consultar a la plana web de l’Ajuntament de Deltebre.

El regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, ha volgut destacar “la tasca de promoció del producte local i de qualitat com a impuls de l’economia local” que es realitza des de l’Ajuntament de Deltebre. De fet, el govern municipal ha impulsat diferents esdeveniments en esta línia com, per exemple, les jornades gastronòmiques, Mescla, com a mostra de gastronomia en el marc de DeltaFira, i la campanya Volta i Tapa’t, la ruta de tapes de Deltebre.

Després de Deltebre, les Festes de la Sega continuaran a l’Ampolla, l’Aldea, Sant Jaume d’Enveja i finalment a Amposta.