Gandesa comunicarà la residència d'avis i el parc de la Bassa amb nou passeig

L'Ajuntament també condiciona el camí dels Messerols amb reg asfàltic

Residència d'avis de Gandesa, amb un camió de Bombers treballant per remeiar la inundació que va patir el 18 dpoctubre de 2017.
Residència d'avis de Gandesa, amb un camió de Bombers treballant per remeiar la inundació que va patir el 18 dpoctubre de 2017. | ACN
Redacció
14 d'agost del 2018
Actualitzat a les 15:29h
L'Ajuntament de Gandesa refarà els accessos a la residència d'avis, que van quedar malmesos durant una tempesta a l'octubre de l'any passat. Hi construirà un passeig que connectarà el centre geriàtric amb el parc de la Bassa, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels avis que hi viuen i també de la resta de la població.

Es tracta d'un projecte pendent des de la inauguració de la residència. Comptarà amb un disseny per millorar la mobilitat i accessibilitat dels vianants i es resoldrà la recollida d'aigües pluvials de la zona per reduir el risc d'inundació del centre de la gent gran.

L'obra està pressupostada en 208.809,87 euros i es finançaran 138.010 euros a través del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. Les obres començaran a la primavera de 2019. D'altra banda, el consistori segueix treballant en condicionar camins del terme de Gandesa. La darrera actuació s'ha fet al llarg de 3 quilòmetres del camí de Messerols, mitjançant el reg asfàltic. S'hi ha invertit 50.000 euros.