Dos agents de la Policia Local de Vinaròs salven un xiquet de 2 anys que havia caigut a la piscina

El menut va ser traslladat a l'hospital de Castelló, on va ser ingressat amb pronòstic estable

El menut va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de Castelló.
El menut va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de Castelló. | @PoliciaVinaros
Redacció
01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:19h
Dos agents de la Policia Local de Vinaròs van salvar dilluns la vida a un xiquet de la localitat que havia caigut accidentalment a la piscina del domicili familiar i presentava símptomes d’ofegament. Segons ha informat el cos policial, el xiquet, de dos anys, havia rebut una primera reanimació del pare, que va reaccionar de forma ràpida mentre arribaven els agents.

Un cop al lloc dels fets, els dos agents van comprovar que les vies respiratòries del menut estaven obstruïdes i ràpidament van realitzar una segona reanimació per obrir-les, aconseguint que el menor expulsés tota l'aigua i tornés a respirar.

Tot seguit van intervindre els serveis mèdics d'emergència per estabilitzar el xiquet i traslladar-lo amb helicòpter fins a l'Hospital Provincial de Castelló, on va ser ingressat amb pronòstic estable.

Este dimarts, l'alcalde en funcions, Guillem Alsina, va fer un acte de reconeixement a l'oficial de la Policia Local Francisco López i a l'agent Rubén Fibla la seua ràpida intervenció per a salvar la vida del menor.