El Govern distingeix 14 estudiants ebrencs que han obtingut un excel·lent a les PAU 2018

La Generalitat va crear estos guardons el 2001

Les alumnes rapitenques Meritxell Carcellé Cabrera, amb un 9,4; i Andrea Cera Palatsi, amb un 9,2; van ser dues de les ebrenques reconegudes.
Les alumnes rapitenques Meritxell Carcellé Cabrera, amb un 9,4; i Andrea Cera Palatsi, amb un 9,2; van ser dues de les ebrenques reconegudes. | Cedida
S.C.
24 de juliol del 2018
Actualitzat a les 18:20h
El president de la Generalitat, Quim Torra, va lliurar este divendres les distincions als 523 estudiants que han obtingut una qualificació d'Excel·lent en les proves d'accés a la universitat (PAU) del passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9.

D’entre estos 523, 14 són ebrencs. Concretament, n’hi ha 7 del Montsià, la comarca del territori amb més estudiants amb qualificació d’excel·lent. El segueixen el Baix Ebre, amb 5, i la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, amb un alumne cadascuna.

La Generalitat va crear estos guardons, el 2001, amb la finalitat de premiar els alumnes que havien obtingut millors resultats en les PAU.

En el seu discurs, Torra va parlar de la importància de l’educació per a construir una societat justa i millor. També va recordar els presos polítics i va exhortar els alumnes a ser conscients de la responsabilitat que tenen a l’hora de construir el futur. 

El president va ser acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, i pel secretari d’Universitats i Recerca, Francesc Xavier Grau.
 

Foto de conjunt dels alumnes distingits. Foto: Gencat