Denunciat un veí de Deltebre que transportava 80 quilos de peix adquirits fora de llotja

Va ser sorprés a la sortida del port pesquer

Peix interceptat per la Guàrdia Civil.
Peix interceptat per la Guàrdia Civil. | GC
Redacció
27 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:18h
Guàrdies Civils del Destacament de Protecció de la Naturalesa (Deprona) de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita, han interceptat a Deltebre, un vehicle que transportava 80 quilos de peix que s'intentava comercialitzar fora de llotja.

A principis de la setmana passada, la Guàrdia Civil va establir un operatiu a la sortida del port pesquer de Deltebre amb l'objectiu d'eradicar esta pràctica irregular.

Durant este operatiu va ser sorprès un veí de la localitat transportant una partida de 80 quilos de peix fresc, entre altres espècies, llenguado i sípia, que s'havien adquirit irregularment en no haver passat per llotja ni disposar d'etiquetatge o altre document que acredités la seua traçabilitat.

Per este motiu, es va procedir a aixecar acta d'infracció, per incomplir l'obligació d'emplenar els preceptius documents de control de l'activitat pesquera, que va ser remesa al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Els exemplars intervinguts, un cop van passar els controls sanitaris necessaris i comprovar que eren aptes per al consum humà, van ser lliurats a un centre benèfic.