La III edició del Food&Fashion de la Ràpita reforça la vessant musical i incrementa el nombre d’expositors

El cartell musical per a l’edició 2018, del 17 al 19 d’agost, inclou artistes de primer nivell com Halldor Mar, Cesk Freixas, Coriolà i Èric Vinaixa

Foto de la presentació de la III edició del Food&Fashion a Sant Carles de la Ràpita
Foto de la presentació de la III edició del Food&Fashion a Sant Carles de la Ràpita | Cedida
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:57h
Entre els dies 17 i 19 del proper mes d’agost tindrà lloc a l’esplanada de Sant Carles Marina, a La Ràpita, la tercera edició del Food&Fashion, un festival que fa enguany un salt endavant potenciant la vessant musical, incrementant el nombre d’expositors, foodtrucks i d’activitats familiars, i ampliant l’espai. El cartell musical per a l’edició 2018 inclou artistes de primer nivell com Halldor Mar, Cesk Freixas, Coriolà i Èric Vinaixa. Després de l’èxit de l’any passat, l’organització esperar superar els 10.000 visitants en els tres dies que durarà el Food&Fashion 2018.

Els organitzadors d’esta tercera edició, l’empresa SIE SB i Sant Carles Marina, amb Toni Subirana i Nicolàs González com a representants, acompanyats per l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i la presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, Natalia Guart, han presentat el cartell i han avançat algunes de les novetats d’enguany. “Es tracta d’una cita que tot i trobar-se en la tercera edició arriba molt consolidada no només com a esdeveniment local sinó també com a proposta de referència a la nostra zona d’influència, les comarques de l’Ebre i el nord de Castelló, com ho demostren les xifres d’afluència ja registrades l’any passat i que confiem superar”, ha apuntat l’alcalde Josep Caparrós.

El Food&Fashion La Ràpita aposta també per les millores tècniques i per mantenir la política de preus, aportant així una gran oferta d’oci de qualitat a un preu assequible. Una oferta que enguany incrementa el nombre d’expositors en gairebé un 40%. El fet que en només tres dies es tanquessin les inscripcions evidencia l’interès per participar-hi: “Al sud de Catalunya teníem una zona amb molt potencial, que és també un pol d’atracció per al nord del País Valencià, i creiem que és una bona oportunitat per programar una proposta de qualitat en un espai molt interessant com és la Marina Sant Carles”, ha apuntat Toni Subirana, en nom de l’empresa SIE SB.

La Unió de Comerç Rapitenc s’ha volgut sumar un any més a la proposta del Food&Fashion i convida tothom a apuntar-se la data del 17 al 19 d’agost a l’agenda.

D’esta manera, el festival tornarà a reunir gastronomia, moda, música i oci infantil durant 3 dies, de 18h a 23.30h, en un espai força atractiu davant del mar, en el que ja és un dels esdeveniments clau de l’estiu a les Terres de l’Ebre.